Wil jij graag op een leuke manier ontdekken wat je talenten zijn? Heb je moeite bij het kiezen van een vervolgopleiding? Ben jij op zoek naar een gave stageplek of een toekomstige baan die bij je past? Meld je dan aan bij de VMCC Netwerkclub Link2Work! Hier leer je aan je toekomst werken op een fijne, leerzame en ondernemende manier… Binnenkort meer info op de site…

Stagiaires VMCC aan het woord: Eerste keer over de brug

Een kijkje nemen in de buurt – door Sarah Tahtahi
Hoe leg je een verbinding van een oever naar de wal? Hoe kom je over de 3282f7fkloof heen en wat zal je vinden aan de andere kant? Over een brug heen lopen is niet altijd even makkelijk, zeker niet de eerste keer. Iedereen heeft wel eens een duwtje in de goede richting nodig, en iedereen moet wel iets overbruggen. De Marokkanenbrug probeert deze menselijke brug te vormen. Met een bord couscous, die symbool staat voor gelijkheid en een huiselijke sfeer creëert wordt men van harte uitgenodigd om over deze brug van verbindingen en elkaar respecteren heen te lopen.

Lees verder Stagiaires VMCC aan het woord: Eerste keer over de brug

Spokenword talent Y.M.P. special guest tijdens aanstaande Vrijdagmiddag Couscous in Rotterdam

Willemijn de Koning, presentatrice VMCC, heeft spokenword talent Y.M.P. weten YMPte strikken voor aanstaande vrijdag. Tijdens de editie ‘Jong en ondernemend’ zal deze opkomend talent het publiek gaan boeien met zijn woorden. Ben je benieuwd geworden naar Y.M.P?

Onbenul maakt onbekend en dat is van toepassing op dit onderwerp. Spoken word, oftewel poëzie in zijn puurste vorm zonder beat, is helemaal in! Vele rappers maken de transformatie van rap naar spoken word, maar wat is nou eigenlijk spoken word en wat is het verschil met rappen?

Bekijk onderstaand filmpje!