Wil jij graag op een leuke manier ontdekken wat je talenten zijn? Heb je moeite bij het kiezen van een vervolgopleiding? Ben jij op zoek naar een gave stageplek of een toekomstige baan die bij je past? Meld je dan aan bij de VMCC Netwerkclub Link2Work! Hier leer je aan je toekomst werken op een fijne, leerzame en ondernemende manier… Binnenkort meer info op de site…

Afgelopen VMCC XXL bij Spido was gewoon fenomenaal…

 

Okay okay, een klein voorproefje dan. Opening Couscousbuffet tijdens afgelopen #vmccxxl. Dit was pas echt wauw.

Posted by Vrijdagmiddag Couscous on maandag 19 oktober 2015

Drie VMCC Netwerklunches voor de leerlingen van ROC Top uit Amsterdam

 _MG_5720 Vrijdagmiddag Couscous (VMCC) organiseert i.s.m. ROC Top 3 netwerkbijeenkomstenvoor de studenten.  Het zijn veelal jongeren met de nodige ervaring en een rugzak. Onder het genot van een heerlijke couscousmaaltijd krijgen deze jongeren de kans om:  - op een laagdrempelige manier in contact te komen met ondernemers, werkgevers en andere professionals uit Amsterdam.  - te ontmoeten, verbinden, inspireren & motiveren en uiteindelijk hun talenten en persoonlijkheid te presenteren. - Hen wordt de mogelijkheid geboden een hulpvraag voor school, stage of werk op tafel te leggen. 

Lees verder Drie VMCC Netwerklunches voor de leerlingen van ROC Top uit Amsterdam

Vrijdagmiddag Couscous Amsterdam Midwest

Laagdrempelig netwerken voor jongeren en ondernemers uit buurt

Stichting Marokkanenbrug organiseert ism Coop Midwest en Grapevine Creations in het eerste kwartaal van 2015 een zestal netwerkbijeenkomsten voor jongeren en lokale ondernemers. Wij nodigen u uit om bij 1 of meerdere gratis bijeenkomsten van de Vrijdagmiddag Couscous (VMCC) aanwezig te zijn. Onder het genot van een heerlijke couscousmaaltijd krijgen jongeren de kans om:  - op een laagdrempelige manier in contact te komen met ondernemers, werkgevers en andere professionals uit Amsterdam West. - te ontmoeten, verbinden, inspireren en motiveren. - hun talenten en persoonlijkheid te presenteren. - eventueel een hulpvraag voor school, stage of werk op tafel te leggen. Vrijdagmiddag Couscous 2015
Wij vragen ondernemers, werkgevers en andere professionals uit Amsterdam West hun sociale overwaarde in te zetten om jongeren te helpen hun professionele netwerk te vergroten en daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren.  Op vrijdag 30 januari wordt in Coop Midwest de tweede editie van de Vrijdagmiddag Couscous Jong & Ondernemend georganiseerd.

Wij nodigen u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.  

Lees verder Vrijdagmiddag Couscous Amsterdam Midwest

Spokenword talent Y.M.P. special guest tijdens aanstaande Vrijdagmiddag Couscous in Rotterdam

Willemijn de Koning, presentatrice VMCC, heeft spokenword talent Y.M.P. weten YMPte strikken voor aanstaande vrijdag. Tijdens de editie ‘Jong en ondernemend’ zal deze opkomend talent het publiek gaan boeien met zijn woorden. Ben je benieuwd geworden naar Y.M.P?

Onbenul maakt onbekend en dat is van toepassing op dit onderwerp. Spoken word, oftewel poëzie in zijn puurste vorm zonder beat, is helemaal in! Vele rappers maken de transformatie van rap naar spoken word, maar wat is nou eigenlijk spoken word en wat is het verschil met rappen?

Bekijk onderstaand filmpje!