Data informatieavonden Studiereis Marokko Sahara Experience oktober 2014

Als je in tien dagen de vele gezichten van Marokko wilt zien, reis dan mee met onze ‘bedoeïenenkaravaan’. We gaan vele mooie plekjes en hoogtepunten van Marokko bewonderen, waarbij cultuur en natuur elkaar afwisselen. Je bezoekt de koningsstad Fès, waar het lijkt alsof je terug gaat naar de middeleeuwen. Je berijdt een kameel door de woestijn voor een nacht onder de sterren en je hobbelt in een 4×4 door een vallei. We eindigen onze reis in de super groene stad Ifrane (klein Zwitserland in Marokko).

Cameltrip

Bij deze reis is ‘back to basic’ de kern. Je leert genieten van de stilte in de woestijn. Verder bekijken we hoe het nomadische woestijnleven in elkaar zit. Zo volgen we diverse inspirerende woestijnprojecten, waaronder: het brilproject voor kinderen van een rondreizende oogarts, hoe het analfabetisme wordt teruggebracht en een project dat vrouwen stimuleert om economisch zelfstandig te worden met verkoop “vaak zelfgemaakte” producten.

We verblijven in heel verschillende accommodaties. Zo slaap je ondermeer in kleine, typisch Marokkaanse hotels, een riad en een tentenkamp middenin de woestijn. Wil je meer weten? Kom dan gezellig even een uurtje langs voor de extra info.

Maximaal 30 personen per bijeenkomst.

[ik_fb_like_button url="http://www.vrijdagmiddagcouscous.nl/?p=187"]