Alje Bosma (verbindende verhalen) speciale guest op VMCC Utrecht van 20 juni as.

Voor hem niet alleen rationele werkprocessen maar vooral relationele werkprocessen, omdat relatie de motor is van veranderingsprocessen. De relatie met de mens zelf, de ander, de taak en het grotere geheel.

Hij vertelt verhalen en verbindt mensen hierop. Alje is ontdekker van verbindende verhalen. Dat doet hij door zijn vermogen om mensen te lezen om van daaruit de vragen te beantwoorden: waarom doen we wat we doen en wat levert dat? En welke actie zou mogelijkerwijs meer rendement opleveren?

Beweging creëren door mensen in hun kracht te zetten. De missie en specialiteit is om mensen en organisaties te helpen in hun kracht te staan. Soms betekent dat nieuwe wegen in slaan, maar altijd betekent dat verbinding leggen met het potentieel. Dit leek ons een mooie afsluiting voor de reeks thema’s ‘eigen kracht’.

Heb jij je al aangemeld? Doe dit via onze registratiepagina.

[ik_fb_like_button url="http://www.vrijdagmiddagcouscous.nl/?p=216"]