Op de VMCC wil iedereen iets voor een ander betekenen.

Door: Hajar en Ebyan

Tijdens de afgelopen Vrijdagmiddag Couscous in Utrecht bij Seats2meet, hebben we de VMCC ervaren als zeer aangenaam, maar ook als leerzaam. Als twee ambitieuze jonge mensen zijn wij altijd op zoek naar nieuwe dingen. Wij vinden het leuk om nieuwe contacten te maken, om ons netwerk te verbreden.

Helaas hebben wij geen groot netwerk en is het voor ons moeilijk om netwerkbijeenkomsten te

Couscous en verder praten...

bezoeken die aansluiten op onze behoeften. VMCC is een nog kleinschalig netwerk en dat maakt het zo fijn om te bezoeken. Er komen niet alleen mensen op af die al een groot netwerk hebben, maar ook mensen die bezig zijn om hun netwerk te verbreden. Iedereen wil iets voor een ander betekenen en wat ons betreft onderscheidt de VMCC zich met andere netwerkbijeenkomsten. Het maakt bij de VMCC niet uit wie je bent en wat je doet, als je maar iets voor de samenleving wilt betekenen.

Wij hebben tijdens de VMCC onze angsten overwonnen door de VMCC te bezoeken en door te zeggen waarom wij naar de VMCC zijn gekomen in het bijzijn van een grote groep mensen. Het is niet alleen een sociaal bezigheid, maar je ontwikkelt tegelijkertijd ook verschillende competenties.

Wij hebben het ervaren als een leuke dag en de afsluiting met couscous moet zeker een traditie blijven!