Frank Evenblij bezoekt jongeren bij VMCC Proeftuin Rotterdam

Vandaag werden de jongeren van de Proeftuin verrast met een bezoek van de bekende Tv-presentator Frank Evenblij (De wereld draait door, bureau Sport) . Het was een bijzonder gezellig bezoek en het gesprek met de jongeren kwam vrij snel op gang.foto 2

Voor dit najaar is Frank bezig met een nieuw Tv-programma bureau Marokko en daarvoor reist hij binnenkort af naar de Mahgreb. Ter voorbereiding van de reis leek het hem leuk contact te leggen met de Marokkaanse gemeenschap in Nederland en hij ging daarvoor naar de VMCC in de wijk Feijenoord te Rotterdam. De jongeren vonden zijn bezoek ‘echt flex’. Zijn grootste wens is om een aantal dagen mee te mogen leven met een Marokkaans gezin, om zodoende een goede indruk te krijgen voordat hij op reis gaat. Of deze wens wordt ingevuld??? Dat vertellen we je graag de volgende keer.