Meld je nu aan voor de opening op 26 september VMCC in de Wijk Proeftuin Rotterdam

Eindelijk is het dan zover! Na de nodige voorbereidingen opent op 26 september aanstaande de Vrijdagmiddag Couscous in de Wijk dan eindelijk haar deuren. Je bent van harte uitgenodigd om te komen horen, zien en proeven wat de VMCC op wijkniveau gaat doen. De jongeren presenteren samen met Yamna “Young United“, een initiatief waardoor de relatie in de wijk extra wordt bestendigd. Meld je nu aan!

Eerder deze maand vonden er Tv-opnames plaats van het Vara-programma Bureau Marokko. Frank Evenblij en Eric Dijkstra maakten Couscous voor de wijkbewoners, praatten met de vaders uit de wijk en waagden een poging tot een potje pool met de jongeren. Al nieuwsgierig geworden? Vanaf 2 oktober te zien op de Vara.buttoncreate