Eerste editie VMCC Jong & Ondernemend in Amsterdam MidWest groot succes

Vrijdagmiddag Couscous Midwest

De eerste editie van de Vrijdagmiddag Couscous MidWest op vrijdag 24 oktober was een groot succes! Zo’n 40 ondernemers en jongeren uit de buurt leerden elkaar, onder het genot van muntthee en couscous, kennen en deelden ervaringen uit. En misschien rolt die ene stage of (bij)baan er wel uit! Ontmoeten, verbinden, netwerken en kennis delen, dat is de kern van de VMCC. En serendipiteit, het toverwoord voor de komende jaren: toevallige nieuwe ontmoetingen waar zo veel moois uit kan komen. Elkaar weer als mens ontmoeten en interesse in elkaar tonen. En dat lukte buitengewoon goed in MidWest. De Couscous, gekookt door de dames van Foor El-qaar en gesponsord door buurtsuper Mevlana en Albert Heijn Lindeman, was de ideale ijsbreker. Ondernemers zetten hun sociale overwaarde, kennis en netwerk in en daarvoor in de plaats leren zij weer iets van de jongeren. Laagdrempelig en ongedwongen. En dat is goed te zien op deĀ fotoserie op de Facebook-pagina van MidWest.