Druk bezochte netwerkbijeenkomst VMCC bij RTV Rijnmond een enorm succes!

Zoals de directeur van Radio TV Rijnmond, Eric Wehrmeijer, al zei: “Al tijden wil ik naar de Vrijdagmiddag Couscous toe, maar het komt er steeds niet van. Een mooier alternatief is dat de VMCC naar RTV Rijnmond komt en dat gebeurde vandaag”.

Na een paar woorden van welkom, praatte Daisy Da Veiga de avond aan elkaar. Derek Otte verwoordde het van oudsher weer fantastisch: “Diversiteit en Nederlanders… Laat de N, E, D, E, R en de L weg en het laat zich raden. Juist we zijn en denken ANDERS van elkaar”. En dat maakt ons juist zo uniek! Derek Otte

Een aantal leerlingen van het Rotterdams Vak College waren er ook en zij deden zeer actief mee. Als slagroom op het toetje kregen zij een rondleiding door de studio’s.

Nieuwe verbindingen werden er weer gelegd, hulpvragen werden vertaald naar actie en last but not least… De Couscous werd verzorgd door de zeer bekende Zohra en dit smaakte wederom op en top!