Vrijdagmiddag Couscous Amsterdam Midwest

Laagdrempelig netwerken voor jongeren en ondernemers uit buurt

Stichting Marokkanenbrug organiseert ism Coop Midwest en Grapevine Creations in het eerste kwartaal van 2015 een zestal netwerkbijeenkomsten voor jongeren en lokale ondernemers. Wij nodigen u uit om bij 1 of meerdere gratis bijeenkomsten van de Vrijdagmiddag Couscous (VMCC) aanwezig te zijn. Onder het genot van een heerlijke couscousmaaltijd krijgen jongeren de kans om:  - op een laagdrempelige manier in contact te komen met ondernemers, werkgevers en andere professionals uit Amsterdam West. - te ontmoeten, verbinden, inspireren en motiveren. - hun talenten en persoonlijkheid te presenteren. - eventueel een hulpvraag voor school, stage of werk op tafel te leggen. Vrijdagmiddag Couscous 2015
Wij vragen ondernemers, werkgevers en andere professionals uit Amsterdam West hun sociale overwaarde in te zetten om jongeren te helpen hun professionele netwerk te vergroten en daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren.  Op vrijdag 30 januari wordt in Coop Midwest de tweede editie van de Vrijdagmiddag Couscous Jong & Ondernemend georganiseerd.

Wij nodigen u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.  

Waarom is de VMCC relevant? 
Veel jongeren in Amsterdam (West) hebben moeite om een geschikte stage of (bij)baan te vinden. Ze hebben vaak geen relevant netwerk, het ontbreekt ze nog aan arbeidsmarktvaardigheden of ze krijgen van huis uit te weinig steun en stimulans. De Vrijdagmiddag Couscous is een netwerkbijeenkomst die gemotiveerde jongeren een extra steuntje in de rug wil geven.

"De VMCC is een manier van netwerken die aansluit bij de belevingswereld van veel jongeren in Amsterdam West. Geen vrijdagmiddagborrel, maar vrijdagmiddag couscous!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *