Showcase VMCC Rotterdam Noord op 17 april aanstaande!

Showcase VMCC editie Rotterdam Noord
De gebiedsmanager van Rotterdam Noord heeft de VMCC gevraagd een specialeRTD showcase editie te organiseren voor de jongeren uit dit gebied. Het verzoek kwam van de jongeren zelf naar aanleiding van het succes in het theater Zuidplein. De jongeren vroegen om een ‘eigen’ vmcc in Noord. Vrijdag gaat de VMCC van start.
Waarom is de VMCC relevant?
Veel jongeren in Rotterdam (Noord) hebben moeite om een geschikte stage of (bij)baan te vinden. Ze hebben vaak geen relevant netwerk, het ontbreekt ze nog aan arbeidsmarktvaardigheden of ze krijgen van huis uit te weinig steun en stimulans. De Vrijdagmiddag Couscous is een netwerkbijeenkomst die gemotiveerde jongeren een extra steuntje in de rug wil geven. Wij vragen ondernemers, werkgevers en andere professionals uit Rotterdam Noord hun sociale overwaarde in te zetten om jongeren te helpen hun professionele netwerk te vergroten en daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren.