Spoken Word Contest Rotterdam 2015

Kan jij 's nachts niet slapen omdat de woorden in je hoofd blijven dwalen? Heb je een passie voor het schrijven van verhalen, rijmpjes of gedichten? Zit jij in de leeftijdscategorie van 15 tot 25 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Vrijdagmiddag Couscous organiseert een gruwelijke Spoken Word Contest in Rotje Knor (Rotterdam) waarbij de winnaar gehuldigd zal worden op het VMCC XXL event door de koning der Spoken Words; Derek Otte! Naast deze enorme eer zal de winnaar ook voor een half jaar gekoppeld worden aan een succesvolle tutor, waarbij hij of zij exclusieve persoonlijke begeleiding krijgt en zich verder kan ontwikkelen en ontplooien omtrent persoonlijke en professionele vaardigheden. (http://tedxcoolsingel.com)

Wat moet ik doen?

Pak je griffel, je pen, je potlood, laptop of tablet en lucht je hart vanuit je creatiefste passie over het onderwerp ''Hart (net)werken aan de toekomst''. (We know… er staat hart met een ''t'' grin-emoticon ) Neem je Spoken Word op in een filmpje van maximaal 2 minuten en stuur het vóór 25 september op naar info@vrijdagmiddagcouscous.nl. Uit de filmpjes wordt een selectie gemaakt door een vakjury op het gebied van Spoken Word.